Otherworld.hu - Élménymagazin

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

Otherworld Fórum

Olvasd az oldalt is:
www.otherworld.hu

Szerző Téma: Kérdések az Otherworld-del kapcsolatban  (Megtekintve 24137 alkalommal)

Vark

• skynet alprocesszor
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Vajaskenyerista
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések az Otherworld-del kapcsolatban
« Válasz #615 Dátum: 2012. Február 10. - 16:50:40 »

Mindkét oldal aktív olvasója és kommentelője vagyok, a képzeletbeli ranglétrámon is egy helyen helyezkedik el a két magazin, de ha nem is bennfentesként, de azért nagyjából átlátom a lényegi különbséget a két site között. Külső szemlélőként szerintem ott a legnagyobb a különbség, hogy a Resident Evil hazai rajongó oldalánál van egy zárt közösség, ami nem csak az online felületre érvényes, hanem ők a magánéletben is egy elég összeszokott kis csapat és ehhez ragaszkodnak. Az Otherworld egy inkább extrovertált magazin, ami talán annak is köszönhető legfőképpen, hogy nem egy adott témához (jelen esetben egy játékhoz) kapcsolódik, így nagyobb közönséget is tud megszólítani nagyobb olvasótáborral. Nem tudom mennyire leszűrhető a lényeg, de dióhéjban annyi, hogy a Residentevil.hu inkább egy zárt közösséget alkot, az Otherworld pedig egy nyitottat és itt a nagy különbség a két oldal között.
Naplózva

"It doesn't take the most powerful nations on Earth to create the next global conflict. Just the will of a single man."
— Vladimir Makarov

K1llrzzZ

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #616 Dátum: 2012. Február 10. - 16:56:53 »

A más értékrendet ez sem magyarázza maximum a más célt,ami az OW esetében a terjeszkedés lehet,de szerintem ebben nincs semmi rossz mindenki bármibe kezd is szeretné ha sikeressé vagy népszerűvé válljon műve akár online magazin vagy más.
Naplózva

Zoly

• Adminisztrátor
  • General-Comissar Protectus Faultus
    • Profil megtekintése
« Válasz #617 Dátum: 2012. Február 10. - 17:09:19 »

A más értékrendet ez sem magyarázza maximum a más célt,ami az OW esetében a terjeszkedés lehet,de szerintem ebben nincs semmi rossz mindenki bármibe kezd is szeretné ha sikeressé vagy népszerűvé válljon műve akár online magazin vagy más.
Mielőtt még valami furcsa elmélet születne, senki nem akart beolvasztani / ledarálni senkit, sőt én személyszerint nagyon bírom Christ és remélem, hogy az érzés legalább nagyságrendileg kölcsönös.
Annyi történt, hogy szerettem volna az első Élménytábort velük közösen megtartani, ami aztán nemhogy nem jött össze, de eléggé elmérgesedett a viszony köztünk, aminek a részleteit most nem részletezném.

Nincs harag, csak - ahogy Vark is mondta - ők a Túlélők közösségeként tekintenek a világra, mi ennél expanzívabban.
Naplózva

6dalek6

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #618 Dátum: 2012. Június 26. - 17:26:09 »

Sziasztok, én arra lennék kiváncsi hogy mikor fogjátok megoldani a Regisztrációt az otherworld.hu-n ?
Kb. egy hete nem tudok regisztrálni, mivel ha rákattintok akkor egy olyan oldalra visz tovább ahol a felső menüsor, a loginhoz az adatok megadása, és partnereink láthatóak.(több böngészőn is néztem)
Kérem javítsátok . Előre is köszönöm.
Naplózva

Shirin

• Globális moderátor
  • Kemény, mint Tarzan sarka
  • Conspiracy Mastermind
    • Profil megtekintése
« Válasz #619 Dátum: 2012. Június 26. - 23:50:23 »

Sziasztok, én arra lennék kiváncsi hogy mikor fogjátok megoldani a Regisztrációt az otherworld.hu-n ?
Kb. egy hete nem tudok regisztrálni, mivel ha rákattintok akkor egy olyan oldalra visz tovább ahol a felső menüsor, a loginhoz az adatok megadása, és partnereink láthatóak.(több böngészőn is néztem)
Kérem javítsátok . Előre is köszönöm.
Elég egy helyre beírni, de egyébként a régi designon már nem fog megnyílni, az új pedig júliusban érkezik, ahogy vissza érünk a wíkendről az összes energiánkat arra fordítjuk, hogy az minél előbb elinduljon.
Naplózva

breezer88

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #620 Dátum: 2012. Július 04. - 17:52:42 »

Sziasztok!

2-3 hete akadtam az oldalra a max payne 3 kritika kapcsán, azóta nap mit nap csekkolom, hogy van e új cikk és folyamatosan nézem vissza a régi film és játékkritikákat, ezzel kapcsolatosan volna egy kérdésem illetve kérésem az oldal készítői felé. Ahogy ugye haladtam visszafele az időben a játék és filmkritikákkal észrevettem, hogy egyre sűrűbben kattintottam olyan videóra, amit már nem lehet megtekinteni, ugyanis törölve lett. Na most én ezt eléggé sajnálom, mert szívesen megnézém a régebbi kritikákat és ha nem direkt lettek ezek a cikkek törölve, arra kérném a készítőket, hogy újra tegyék elérhetővé ezeket a kritikákat az oldalon. Előre is köszi na és persze nagy gratuláció az oldalhoz, csak így tovább!!!

üdv,
breezer
« Utoljára szerkesztve: 2012. Július 04. - 21:32:23 írta breezer88 »
Naplózva

Peffy

• Globális moderátor
  • komment hippi
  • Mániákus szerkesztő
    • Profil megtekintése
    • OtherWorld Élménymagazin
« Válasz #621 Dátum: 2012. Július 04. - 22:55:08 »

Kedves Breezer!

Régebbi kritikáinkat itt megtalálod! :)

http://indavideo.hu/profile/OtherWorldTV

Üdv: Peffy
Naplózva
Steam: Peffy | OtherWorld.hu (ynomus)
Xbox Live: PeffyOW
eRepublik: Magria
Origin: otherworldonline (BF3)

breezer88

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #622 Dátum: 2012. Július 06. - 00:40:54 »

Kedves Breezer!

Régebbi kritikáinkat itt megtalálod! :)

http://indavideo.hu/profile/OtherWorldTV

Üdv: Peffy

köszi, de én itt sem találom őket... pl.: Just Cause 2, se itt se ott nincs feltöltve, pedig arról is készült kritika
Naplózva

Theo

• Teljes tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #623 Dátum: 2012. Július 29. - 19:26:34 »

Arma 2 dayz mod, nem lesz valamikor tesztelve budgetworld keretein belül? Érdekelne mi a véleményetek róla.

szerk: bocsi, most látom csak rossz topicban tettem fel ezt a kérdés.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Július 29. - 19:30:14 írta Theo »
Naplózva

Shirin

• Globális moderátor
  • Conspiracy Mastermind
    • Profil megtekintése
« Válasz #624 Dátum: 2012. Július 30. - 18:12:21 »

Arma 2 dayz mod, nem lesz valamikor tesztelve budgetworld keretein belül? Érdekelne mi a véleményetek róla.

szerk: bocsi, most látom csak rossz topicban tettem fel ezt a kérdés.
A játék még csak alpha szinten van. Majd később biztos bemutatjuk.
Naplózva

BenT

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #625 Dátum: 2012. Augusztus 02. - 11:41:54 »

Üdv!

Shirin. Ha jól láttam, akkor 2-3 napja jött ki az Orcs must die 2. Meg se kérdezem, hogy lesz-e belőle teszt, gondolom, hogy ha hozzájuttok, lesz, ha nem, nem. :D
 A kérdésem nem is annyira az Otherworlddel kapcsolatos, hanem csak engem érdekelne, hogy mi szükséges ahoz, hogy egy-egy túlbuzgó ember indíthasson egy saját kritikus, vagy bemutató oldalt? Mely dolgok alapvetőek, vagy nélkülönözhetetlenek egy megalapulni akaró, "bemutató oldalnak" ? Esetleg az Otherworld támogatná-e ezeket a "kiskritikus" oldalakat (persze bizonyos feltételek mellett)?
 Körülbelül ezek lettek volna a kérdéseim, előre is köszönöm a választ! :) Többek között ezért is írtam ide, mert nem találtam sehol máshol ilyen kérdéseket, vagy ha mégis vannak, elnézést a spamért.
Naplózva

Shogo

• skynet alprocesszor
  • vajaskenyerista, fórum rapist
    • Profil megtekintése
« Válasz #626 Dátum: 2012. Augusztus 05. - 14:27:09 »

Üdv!

Shirin. Ha jól láttam, akkor 2-3 napja jött ki az Orcs must die 2. Meg se kérdezem, hogy lesz-e belőle teszt, gondolom, hogy ha hozzájuttok, lesz, ha nem, nem. :D
 A kérdésem nem is annyira az Otherworlddel kapcsolatos, hanem csak engem érdekelne, hogy mi szükséges ahoz, hogy egy-egy túlbuzgó ember indíthasson egy saját kritikus, vagy bemutató oldalt? Mely dolgok alapvetőek, vagy nélkülönözhetetlenek egy megalapulni akaró, "bemutató oldalnak" ? Esetleg az Otherworld támogatná-e ezeket a "kiskritikus" oldalakat (persze bizonyos feltételek mellett)?
 Körülbelül ezek lettek volna a kérdéseim, előre is köszönöm a választ! :) Többek között ezért is írtam ide, mert nem találtam sehol máshol ilyen kérdéseket, vagy ha mégis vannak, elnézést a spamért.

Én szerintem egy alap videószerkesztési tudás minimum kell, és az sem hátrány, ha a kritikus kicsit több ideje mozgolódik a videójátékok világában, mondjuk egy olyan 3-4 éve minimum, aztán nem árt visszaolvasni a régi időkről, régi címekről infókat gyűjteni (tudom ajánlani egyébként a Pixelhősök nevezetű könyvet, remek darab). Emellett megfelelő fogalmazási és beszédgészség, valamint sok-sok ötlet, energia és egyebek kellenek. Mindenesetre azt ajánlom, egy emailt dobj a staffnak, mert nem én vagyok a megfelelő ember ezekre a kérdésekre, de remélem tudtam segíteni egy kicsit. :)
Naplózva

BenT

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #627 Dátum: 2012. Augusztus 06. - 13:25:37 »

Üdv!

Én szerintem egy alap videószerkesztési tudás minimum kell, és az sem hátrány, ha a kritikus kicsit több ideje mozgolódik a videójátékok világában, mondjuk egy olyan 3-4 éve minimum, aztán nem árt visszaolvasni a régi időkről, régi címekről infókat gyűjteni (tudom ajánlani egyébként a Pixelhősök nevezetű könyvet, remek darab). Emellett megfelelő fogalmazási és beszédgészség, valamint sok-sok ötlet, energia és egyebek kellenek. Mindenesetre azt ajánlom, egy emailt dobj a staffnak, mert nem én vagyok a megfelelő ember ezekre a kérdésekre, de remélem tudtam segíteni egy kicsit. :)

Köszönöm szépen a választ,  természetesen ötletből nem mondanám, hogy hiány lenne, a beszégkészségemről, nos, azt hiszem, hogy ez egy olyan dolog, hogy meg kell szokni. A fogalmazásom általában hivatalos "diplomatikus". Én realista embernek tartom magam, tehát a tényekre támaszkodok, és azokat mutatnám be. Videószerkesztéssel még nem foglalkoztam, de ha esetleg tudnátok ajánlani egy jó programot, akkor megköszönném, és utánanézek a tippeknek, oktatóvideóknak, és a google is a barátunk ugyebár... :D Azért írtam ide, mert ugye a topic címe, hogy kérdések az Otherworlddel kapcsolatban, és gondolom, hogy a kérdéseim nagy része több embert is érdekelhet.
További szép napot, várnék még válaszokat! :)
Naplózva

Shirin

• Globális moderátor
  • Conspiracy Mastermind
    • Profil megtekintése
« Válasz #628 Dátum: 2012. Augusztus 06. - 13:42:02 »

Üdv!

A OMD2t jól látod, ha kapunk lesz ha nem nem hiszem.
Ha buzgó kritikus vagy, a legjobb amit tudok ajánlani, hogy kezd el csinálni ne várj senkire és semmire a youtube ingyenes a többivel meg ráérsz ha már csinálod. Az otherworld nem tervez ilyen junior aloldalt vagy hasonlót.
Naplózva

BenT

• Pubi
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #629 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 22:20:07 »

Üdv!

A OMD2t jól látod, ha kapunk lesz ha nem nem hiszem.
Ha buzgó kritikus vagy, a legjobb amit tudok ajánlani, hogy kezd el csinálni ne várj senkire és semmire a youtube ingyenes a többivel meg ráérsz ha már csinálod. Az otherworld nem tervez ilyen junior aloldalt vagy hasonlót.

Okés, köszönöm a segítséget és a válaszokat. Még arra lennék kíváncsi, hogy bármilyen papírok bármiről kellenének-e?
Naplózva